uperfekt er bra nok !

Har pyntet hjemme og stelt i stand til 8 års barnebursdag. Siden det er Desember valgte jeg å få den unna rett etter jobb. Helgene er ofte fylt opp for folk i desember.

Kjøpte partypakke fra ikea. inneholdt: invitasjoner , bordpynt, godteposer, popcorn bøtter (stor suksess med popcorn oppi, men støvsugeren er en must etterpå) å noe greier man kunne hengt opp. Det glemte jeg så la det som pynt på bordet istedet.

Bakte muffins og Brownie fra Toropose men de blir aldri som utpå pakka. Mine ligner ikke på noe de er ute av form å jeg får ikke glasur til å rekke til alle, klarer heller ikke sånne flotte frosting på cupcakes som man ser i mange mamma blogger. Tror de har et eget perfekt mamma gen som jeg ikke har fått. sånn perfekt kakebake gen, det gikk meg husforbi..

Men barna var fornøyde og det ble livat med 15 jenter som danset og lagde lyd.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vitre

vitre

41, Bærum

Jeg er mor til to jenter. Vi tre bor i blokk i Bærum, vi har også en liten chihuahua. Jeg liker å lese bøker, gå på kino, være med barna mine, trene, er inntresert i sunt kosthold. Elsker å se på kunstutstillinger og har selv drevet med fotokunst.

Kategorier

Arkiv

hits