Neste søndag bør dere også dra!!

Satt i sofaen, drakk kaffe leste avisen som akkurat hadde blitt levert på døren, da jeg fikk melding om jeg skulle dra til Kunstindustrimuseet.

Var mitt initiativ hadde spurt kolega i pausen på fredag om hun og datteren ville være med.

Men søndag morgen mens jeg koste meg med kaffe hadde jeg liksom avlyst det hele oppe ihodet mitt.  Datteren min hadde allerede purret på kunstutflukten, mens jeg satt og funderte på hvordan jeg skulle komme meg vekk fra utflukten ,fikk jeg ny purring fra kollega med tid for når vi måtte ta tbanen.

Da var det gjort, ingen vei tilbake. Heldigvis, for det var en fantastisk flott utstilling inn i Julie Skarlands fantastiske kjoleunivers.

Da vi ankom Kunstindustrimuseet, to voksne og fire jenter på 8 år. (jobber jo i barnehage,selvsagt tar vi med noen ekstra barn) Var det bare ett minutt til guidet familieomvisning startet som skulle ende i et juleverksted basert på gjenbruk. Slik vi hadde sett det i Julie Skarlands kreasjoner. Sitat Julie Skarland: Svane betyr sjel, når to sjeler møtes blir det kjærlighet. Se kjolen under:

Flere fantastiske kjoler:Her er vi på verkstedet , var så koslig så vi satt og lagde hjerter til de stengte klokken tre. Skulle gjerne dratt neste søndag også fra ett til tre men da er det håndballcup.Utenfor kunstindustrimuseet fant vi ett lite hus. Det måtte også fotograferes, vi var jo en gjeng fornøyde jenter som hadde hatt en fantastisk koslig søndagformidag sammen.Foto: Vivi Andersen #kunstindustrimuseet "kjoler #design

Én kommentar

Victoria Wisløff

16.11.2014 kl.23:34

Håper du har hatt en super helg og er klar for ny jobb/skoleuke :)

Skriv en ny kommentar

vitre

vitre

41, Bærum

Jeg er mor til to jenter. Vi tre bor i blokk i Bærum, vi har også en liten chihuahua. Jeg liker å lese bøker, gå på kino, være med barna mine, trene, er inntresert i sunt kosthold. Elsker å se på kunstutstillinger og har selv drevet med fotokunst.

Kategorier

Arkiv

hits