Desember = jule og bursdagplanlegging

Har begynt å titte rundt på hjemmesider da jeg har barnebursdag i Desember i tillegg til julen. Dobbelt opp med gaver da gjelder det å være tidlig ute, her er noen ønsker fra Bakeren og kokken.no 

Disse salt og pepper kvernene fra Cole & Mason ønsker jeg meg til meg selv. De lyser når du trykker på de, det bare digger jeg!!!!


IB Laursen sin retro veggklokke har jeg også veldig sansen for, kan passe på rommet til 16 åringen.


Her er ett par ting som hadde vært fint på rommet til bursdagsprinsessen som blir 8 år i desember. Rice led fargteskiftende kaninlampe, finnes også i fugl og ett metall skilt fra IB Laursen som man kan henge på veggen.

Fant også noe vi kan bruke til kokkelering på kjøkkenet og litt å pynte med til bursdagen :

Josep Josep bakesett til barn og pynt til muffins. Cup cakes har lenge vært en vinner i bursdagene her i huset. Det er ihvertfall en kake jeg fikser å lage ellers er kakebaking noe jeg forløpig ikke mestrer. Selv ikke Toro sine er jeg god på. Uannsett må jeg ha disse maskene fra Rice i bursdags selskapet. Hadde vært gøy å kjøpt en til hver unge til å ha på mens man sitter tilbords.Alle bildet er lånt fra hjemmesiden til Bakeren og kokken.no       Bakerenogkokken.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vitre

vitre

41, Bærum

Jeg er mor til to jenter. Vi tre bor i blokk i Bærum, vi har også en liten chihuahua. Jeg liker å lese bøker, gå på kino, være med barna mine, trene, er inntresert i sunt kosthold. Elsker å se på kunstutstillinger og har selv drevet med fotokunst.

Kategorier

Arkiv

hits