Mange ting på en gang.

Au, brant hånden når jeg skulle dra frem kjøleskapet. Kom på mens jeg laget mat at det hadde vært lurt å avise kjøleskapet, før det nye gulvet kommer mens jeg fortsatt har linoleum på kjøkkengulvet. Var litt tungt å dra frem kjøleskapet så jeg ble skikkelig ivrig å la hånden på komfyren (hadde nettopp stekt kylling der) får å få mer kraft på dyttingen. I et ivrig sekund hadde jeg glemt middagslagingen. Men da jeg kjente først varme så svie da tenkte jeg : "fader jeg lager middag". Men er effektiv tok 20 minutter å steke kylling gratengen jeg fant på i farta, like lang tid jeg skulle holde hånden under vann.

Fant en pose med brokkoliblanding som jeg helte i bunnen i en ildfastform så stekte jeg kylling og løk som jeg helte over med olivenolje og balsamico. Helte masse ost over.

Ingen barnevinner, men jeg likte det. Nå sitter jeg på gulvet, hakker is og hører det drypper og smelter.



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vitre

vitre

41, Bærum

Jeg er mor til to jenter. Vi tre bor i blokk i Bærum, vi har også en liten chihuahua. Jeg liker å lese bøker, gå på kino, være med barna mine, trene, er inntresert i sunt kosthold. Elsker å se på kunstutstillinger og har selv drevet med fotokunst.

Kategorier

Arkiv

hits