Små skatter til å henge i lampa.

Har du noen gang tatt deg selv i å si i barnehagen når du henter: Å så fiiiiiiiin, mens du holder på i`en så lenge det trengs for å overbevise seg selv og poden, at den tingen som strekkes stolt opp mot deg i hånden til gullet, er ett skikkelig kunstverk. En liten skatt faktisk.

Jeg har kastet masse fra barnehage og skole med aller største dårligste samvittighet. Har sneket meg til papirsøpla i nattens mulm og mørke mens de sover. Heldigvis glemmer de fort kunsten sin, ute av øyet er ute av sinn. 

Men noen få ting skiller seg ut som skikkelige kunstverk, de er faktisk nesten helt umistlige og de havner som pynt i lampa som henger over spisebordet. Noen tegninger er også verneverdig kunst men de skal jeg kjøpe rammer til å henge opp når oppussingen er ferdig her.

Her er noen eksempler på verneverdige umistelige små kunstverk:

Foto: Vivi Andersen  
#barn #Kunst #pynt#

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vitre

vitre

41, Bærum

Jeg er mor til to jenter. Vi tre bor i blokk i Bærum, vi har også en liten chihuahua. Jeg liker å lese bøker, gå på kino, være med barna mine, trene, er inntresert i sunt kosthold. Elsker å se på kunstutstillinger og har selv drevet med fotokunst.

Kategorier

Arkiv

hits