Barn med nettvett.

Min blogg er jo ganske ny så jeg bruker litt tid på å klekke ut noe å skrive. Derfor kom jeg på at jeg kunne bruke noen bilder jeg hadde tatt av min yngste datter hvor hun hadde funnet storesøsters løs øyevipper fra skoleballet og trodde hun fant en bart som hun puttet under nesa. Hun kom stolt fra badet og viste frem barten. Tok noen innmari kule bilder som jeg skulle bruke til ett blogg innlegg. Jeg satte meg ned å begynte å skrive, da kommer minstejenta å kikker over skulderen min så sier hun: Men mamma dette er jo bilder av meg. Har du spurt om å få bruke de? Jeg måtte litt pinlig berørt innrømme at det hadde jeg ikke tenkt på , prøvde å fortelle henne at bildene og historien var morsomme og ville være supre til ett blogg innlegg. Men da avbrøt hun med at :skal du legge ut bilder av meg skal det først godkjennes og det skal ikke være bar hud på bildet for dette skal tusenvis av mennesker se. Da er det bare å bøye seg i støvet for 8 åringen og si at dette har hun helt rett i .
Hun hadde også en formening om private og ikke private bilder og jente med bart bildene var definitivt innenfor kategorien private bilder. Her er ett ikke privat bilde fra første skoledag.

Én kommentar

Hege Johansen

10.10.2014 kl.12:05

Kloke, fine Hedda💛. Det er bare å lytte😊

Skriv en ny kommentar

vitre

vitre

41, Bærum

Jeg er mor til to jenter. Vi tre bor i blokk i Bærum, vi har også en liten chihuahua. Jeg liker å lese bøker, gå på kino, være med barna mine, trene, er inntresert i sunt kosthold. Elsker å se på kunstutstillinger og har selv drevet med fotokunst.

Kategorier

Arkiv

hits