Høsten er her for fullt, Jeg har funnet frem ullteppe og krøpet opp i sofaen med en stor kopp varm kakao.

Høsten er her for fullt, jeg har funnet frem ullteppet og krøpet opp i sofaen med en stor kopp varm kakao. Hva passer vel bedre enn å sette meg ned å forfatte mitt aller første blogginnlegg. Jeg bor i Bærum, har to jenter på 8 og 16 år som jeg er alene med. Til daglig jobber jeg i en barnehage men har en kunstfoto utdanning fra #Robert Meyer Kunst skole#. Har drevet en del med fotokunst og jobbet som fotograf og etterhvert vært leder i ett fotostudio som het #Små smil# i #sandvika storsenter#. Etter at jeg ble alene har det vært enklest å få det til å gå rundt i det daglige

ved å jobbe i nærmiljøet som assistent i en barnehage. Nå vil jeg konsentrere meg om skriving og legge ut nye og gamle bilder på bloggen min. Vil også skrive om ting som opptar meg og legge ut noen anmeldelser på kunstutstillinger jeg har vært på. Men først og fremst skal jeg konsentrere meg om å lære meg blogging. :) Jeg gleder meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vitre

vitre

41, Bærum

Jeg er mor til to jenter. Vi tre bor i blokk i Bærum, vi har også en liten chihuahua. Jeg liker å lese bøker, gå på kino, være med barna mine, trene, er inntresert i sunt kosthold. Elsker å se på kunstutstillinger og har selv drevet med fotokunst.

Kategorier

Arkiv

hits